Praktijk Delphius
                 haal eruit wat erin zit!

"Eindelijk weet ik wat ik wil!"

Soms kunnen mensen of gebeurtenissen ons zo heftig raken dat, wanneer we hier innerlijk niet goed mee om kunnen gaan, ze ons leven gaan beïnvloeden. In mijn leven zijn er meerdere dingen gebeurd waar ik niet mee om kon gaan. Die ben ik allemaal innerlijk weg gaan stoppen omdat ik wel wat kon hebben. En het was niks voor mij om mezelf te laten kennen. Omdat een mens bestaat uit gewoontes en patronen, was 'doen alsof er niks aan de hand is', voor ik het zelf wist een tweede natuur geworden. Zo is het mij ongemerkt teveel geworden. Omdat ik veel teveel had opgestapeld van binnen. Toen blokkeerde ik en werd ik afgesneden van mijzelf, mij vrije wil en mijn natuurlijke energie. Ik kon niet meer in contact komen met mijn doel hier op aarde. Zo wist ik niet meer welke opleiding ik wilde gaan kiezen. 

Door met Kees over deze gebeurtenissen te gaan praten, zijn al deze blokkades een voor een opgeheven. Hij leerde mij om te gaan met mijn gevoelens en zo heb ik alles na jaren eindelijk een plaatsje kunnen geven. Door middel van simpele oefeningen leerde Kees mij hoe ik weer in contact kon komen met mezelf en met mijn eigen energie. Ook gaf hij oefeningen hoe ik me kan beschermen tegen energie van anderen en invloeden van buitenaf. In korte tijd zijn heel mijn innerlijke houding en zelfbeeld aangepast. Ook sta ik weer in contact met de kern van mijn persoonlijkheid: positiviteit!

Dankzij deze verbinding met mijn krachtbron ben ik weer vrij om op ieder gebied het beste uit mezelf te halen. Nu weet ik wat ik wil en ben ik weer gaan studeren. 


Merel (21 jaar)